چه کسانی نمی توانند ایمپلنت دندانی انجام دهند؟

چه کسانی نمی توانند ایمپلنت دندان انجام دهند؟ ممکن است برای بسیاری از افرادی که می خواهند عمل ایمپلنت انجام دهند این سوال پیش بیاید.

چه کسانی نمی توانند ایمپلنت دندان انجام دهند؟
ممکن است برای بسیاری از افرادی که می خواهند عمل ایمپلنت انجام دهند این سوال پیش بیاید. دندان کاشته شده ممکن است جنسی از تیتانیوم یا ترکیبات ‌آلیاژ تیتانیوم داشته باشد افرادی که زمینه بیماری‌های سیستمیک دارند، بیمارانی که زمینه پوکی استخوان داشته و یا بیماری قند دارند همچنین افرادی که بیماری‌های خود ایمنی در آن‌ها وجود دارد از جمله مواردی هستند که ریسک بیشتری در جهت قرار دادن ایمپلنت در آن‌ها وجود دارد که در این صورت فرد باید به پزشک معالج خود اطلاع دهد.

علاوه بر بیماری‌های سیستمیک، افراد سیگاری و یا افرادی که مبتلا به دندان قروچه هستند ریسک قرار دادن ایمپلنت و همچنین درصد موفقیت در آن‌ها کاهش می‌یابد، اما این موضوع به معنای منع استفاده از ایمپلنت نیست.

همچنین زمانی که فردی استخوان تحلیل رفته زیادی دارد و همچنین موقعی که نیاز است عصب جا بجا شود یا کف سینوس (سینوس‌های فک بالا) تغییر مکان یابند دوره درمان کاشت و دندان طولانی شده و افزایش می‌یابد.

پیشنهاد میکنیم این مطلب را هم بخوانید :  کلینیک تخصصی ایمپلنت دندان

افرادی که سن بالاتری دارند، ممکن است نیاز بهپیوندهای استخوانی داشته باشند همچنین در افرادی که زمان بیشتری از کشیدن دندان‌های آن‌ها گذشته و نیاز به بازسازی استخوان دارند دوره درمان ایمپلنت افزایش می‌یابد.

ایمپلنت موارد عدم تجویز محدودی دارد، بیماران مبتلا به دیابت کنترل‌نشده، بیماران تحت‌ رادیوتراپی به‌خصوص در ناحیه فک و صورت و بیمارانی که طولانی‌مدت تحت‌درمان بیس‌فسفونات بوده‌اند، نباید ایمپلنت بگذارند. تجویز کردن یا نکردن ایمپلنت به تشخیص دندان‌پزشک بستگی دارد.

در سال های نه چندان دور، كاشت دندان برای بسیاری از بیمارانی كه مبتلا به بیماری های شایع زمینه ای چون بیماری های قلبی ـ عروقی، دیابت، نارسایی كلیوی، پوكی استخوان، بیماری های تیروییدی و آرتریت روماتوئید بودند، امكان پذیر نبود و این بیماران مجبور به استفاده از پروتزهای متحرك با مشكلات خاص خود بودند.

اما امروزه با پیشرفت ایمپلنت ها، قدرت اتصال آنها به استخوان افزایش یافته و این امكان فراهم شده كه بیمارانی با مشكلات زمینه ای بتوانند درمان ایمپلنت را انجام دهند.
جراحان فك و صورت تاكید می كنند كه در بیماران مبتلا به آرتریت روماتویید كه سال های زیادی از داروهای كورتیكواسترویید استفاده می كنند، عواملی مانند افزایش قند خون و كاهش تراكم استخوان موجب افزایش مشكلات پس از كاشت ایمپلنت خواهد شد.

پیشنهاد میکنیم این مطلب را هم بخوانید :  سوالاتی در رابطه با ایمپلنت

پوكی استخوان مانعی برای ایمپلنت نیست. توجه به داروهای مصرفی بیماران دارای پوكی استخوان، یا كاهش تراكم استخوان از نكات بسیار مهمی است كه در جراحی ایمپلنت باید به آن توجه شود.

كاشت دندان در استخوان تحلیل رفته، ممنوع است. در بیمارانی كه مشكلات و بیماری های سیستمیك ندارند نیز ممكن است كه استخوان های فك پس از كشیدن دندان، تحلیل برود كه این میزان در سال اول پس از كشیدن دندان بیشتر از سال های بعد است. در افرادی كه استخوان تحلیل رفته و نیاز به جایگزینی ایمپلنت دارند درمان موفق ایمپلنت میسر نخواهد شد، مگر با بازسازی استخوان، كه این امر بر جایگزینی ایمپلنت اولویت دارد.

از دیگر مطالب ما در سایت دیدن نمایید :

ایمپلنت دندان و جراحی لثه

زیبایی خنده
بهترین دندانپزشک تهران
متخصص ایمپلنت
کلینیک ایمپلنت
لبخند هالیوودی
دندانپزشکی زیبایی
لبخند زیبا
زیبایی لبخند
طراحی لبخند
اصلاح طرح لبخند
لمینت
لمینت دندان
قیمت لمینت دندان
هزینه کاشت دندان
کاشت دندان
کشیدن دندان عقل
کشیدن دندان
کاشت دندان ایمپلنت
سایت دندانپزشکی
کلینیک دندانپزشکی
دندانپزشک
دندانپزشکی
دکتر دندانپزشک
کامپوزیت وینر
جرم گیری دندان

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp