پیوند استخوان دندان
پیوند استخوان عملی است که برای بازسازی استخوان همزمان ایمپلنت در مواقعی که دندان ها از دست رفته اند و به علت های مختلفی از جمله بیماری لثه و یا از روی ژنتیک افراد استخوان دندان بیمار تحلیل شده است ( پیشنهاد میشود مقاله همه چیز درباره لمینت دندان را مطالعه بفرمایید ) و برای کارگذاشتن ایمپلنت دندان استخوان لازم و کافی نداریم،؛ به کار برده می شود.
هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان
هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت بسته به موارد گوناگون متغیر است. این که چه میزان استخوان باید برای پیوند مورد استفاده قرار گیرد، یا دندانپزشک مورد نظر متخصص است یا خیر و دلایل دیگر، از جمله موارد تاثیر گذار در بازسازی استخوان خواهد بود.
در بیشتر مواقع یک دندانپزشک عمومی نیز قادر است اقدام به پیوند و ایمپلنت دندان نماید اما مسلما اگر اینکار توسط متخصص انجام شود ، دارای نتایج بهتری و کیفیت بهتری است. البته می دانیم که مراجعه به یک دندان پزشک متخصص همیشه با هزینه بیشتری مواجه است، اما اطمینان از درستی عمل در این روش بدون شک بهتر خواهد بود.
اگر می خواهید به صورت تقریبی هزینه پودر استخوان ایمپلنت را بدانید با شماره تلفن 02188082941 تماس بگیرید.
تک
هزینه پیوند استخوان فک
در روش دیگر می توان قبل از انجام عمل کاشت دندان یا ایمپلنت ، پیوند استخوان را برای دستیابی به مقدار کافی و مورد نیاز استخوان انجام می دهند که در این فرصت استخوان میزانش به مقدار مورد نظر خواهد رسید. این زمان می تواند 2 تا چند ماه قبل از کاشت ایمپلنت دندان باشد. استخوان لازم برای پیوند استخوان را می توان از بدن فرد تهیه کرد و یا از منابع خارجی استفاده نمود. هدف از پیوند استخوان محافظت از فک بیمار است که به سلامت دهان و دندان کمک می کند. برای اطلاع از هزینه های پیوند استخوان میتوانید با مطب تماس بگیرید. اگر از منابع خارجی برای پیوند استخوان استفاده شود هزینه آن نیز به مجموع هزینه ها اضافه می گردد. همچنین در سایت medtronic.com اطلاعات مفیدی وجود دارد .
هزینه جراحی پیوند استخوان لثه
جراحی پیوند استخوان لثه برای نواحی به کار برده می شود که استخوان تحلیل رفته است. به کمک این جراحی اشخاصی که با کمبود استخوان مواجه هستند، می توانند جراحی پیوند استخوان لثه انجام دهند، که اگر نیاز به کاشت ایمپلنت دندان داشته باشند با مشکل خاصی روبرو نشوند. با توجه به حجم ناحیه مورد نیاز برای جراحی هزینه جراحی پیوند استخوان متغیر می باشد.
پیوند استخوان اتوگرافت
پیوند استخوان تحت عنوان اتوگرافت را در پیوند استخوان در ایمپلنت دندان، حالتی را در نظر میگیرد که از بدن خود بیمار استخوان مورد نیاز عمل پیوند را بگیرند. پیوند استخوانی اتوگرافت یا اتوژن بیشتر مواقع اولین انتخاب متخصصان دندانپزشک است، به این دلیل که پیوندهای گرفته شده از بدن بیمار بهترین نتیجه را از بین دیگر گزینهها برای انجام پیوند استخوان در ایمپلنت دندان، به دست میدهد.
از جمله مزایای این نوع عمل پیوند استخوان، سلولهای زنده مغز استخوان گرفته شده از فرد بیمار است که به رشد و ترمیم مداوم آن پس از انجام عمل پیوند استخوان در ایمپلنت دندان، کمک میکند. اما عیبی که این روش دارد این است که برای گرفتن پیوند استخوانی از بدن افراد باید جراحی دیگری صورت گیرد.
پیوند استخوان آلوگرافت
در این نوع عمل پیوند استخوان که به آلوگرافت معروف است، استخوان مورد نیاز برای افراد از بدن فرد دیگری تامین میشود، که در بیشتر مواقع از بانک پیوند استخوان تامین میشود. این نوع عمل پیوند استخوان در ایمپلنت دندان برای افرادی در نظر گرفته میشود که تمایلی به گرفتن پیوند استخوان از بدن خود ندارند یا به حجم زیادی از استخوان برای پیوند نیاز دارند.
از مزایای این عمل پیوند استخوان در ایمپلنت دندان میتوان به عدم نیاز به جراحی دوم و موجود بودن پیوندهای استخوانی به اندازه نامحدود است، در مقابل عملکرد ضعیف آلوگرافت یا آلوژن در بازسازی استخوان و نیاز به زمان بیشتری برای ترمیم استخوان قبل از ایمپلنت را میتوان از معایب این روش پیوند دانست.
پیوند استخوان زنو گرافت
این نوع پیوند استخوان در ایمپلنت دندان با استفاده از استخوان دیگر موجودات زنده مثل گاو صورت میگیرد و شباهت بافتهای استخوانی تمامی موجودات باعث شده امکان استفاده از پیوندهای استخوانی آنها برای انسان وجود داشته باشد.
این نوع پیوندهای استخوانی مانند که از ترکیبات غیر استریل شده از مواد آلی استخوان دیگر موجودات بوده مانند یک تکیه گاه روی استخوان اصلی زده شده و پس از بازسازی استخوان طبیعی، این ترکیبات تخریب میشوند.