بازسازی استخوان فک

بازسازی استخوان همزمان با کاشت ایمپلنت

بازسازی استخوان فک همزمان با کاشت ایمپلنت

بازسازی استخوان فک – کیفیت استخوان فک از جمله موارد اساسی در کاشت ایمپلنت دندان می باشد. در بسیاری از بیماران به دلیل وجود سابقه تروما یا درد، عفونت، ضایعات پاتولوژیک و از دست دادن طولانی مدت دندان ها، استخوان فک از شرایط مناسبی برخوردار نمی باشد. بنابراین برای این افراد باید بازسازی یا پیوند استخوان انجام داد. بدنبال کشیدن و از دست رفتن دندان ها، استخوان فک بالا و پایین دچار تحلیل می شوند. ۲۵% کاهش در حجم استخوان در سال اول و ۶۰ – ۴۰% کاهش در عرض استخوان طی سه سال اول پس از کشیدن دندان حادث می شود.

بازسازی پیشرفته استخوان فک

هنگامی که قرار است دندان آسیب دیده خارج شود اگر يک يا چند ديواره حفره دنداني آسيب ديده يا از بين رفته باشند، ابتدا با استفاده از يک ممبرين (غشا) قابل جذب کلاژني آن ناحیه بازسازي می شود سپس حفره دنداني پر مي‌شود. حجم استخوان فک علاوه بر کارآیی آن بعنوان محافظ ریشه دندان در ظاهر افراد هم تاثیر به سزائی دارد. ایمپلنت های دندانی در نقاطی که دندان از دست رفته است می توانند حجم استخوان فرد را حفظ کنند و با بهبود ظاهر صورت در بهبود کیفیت زندگی افراد تاثیر به سزائی بگذارند.
با گذشت زمان زیاد از کشیدن دندان های عقبی فک بالا ، ارتفاع استخوان فک به دلیل بزرک شدن سینوس فک پس از کشیده شدن دندان ها نظیر شکل زیر کاهش می یابد.

پیشنهاد میکنیم این مطلب را هم بخوانید :  مواد پیوندی استخوان

 

کاشت دندان همزمان با بازسازی استخوان فک

در حال حاضر کاشت ایمپلنت دندان از درمان های مفید برای افرادی که یک یا چند دندان خود را از دست داده اند، محسوب می شود. طی سال های اخیر، کاشت دندان (ایمپلنت) به افراد فاقد دندان برای داشتن تغذیه مناسب، صحبت کردن و حفظ زیبایی بسیار کمک کرده است. برای افرادی که مدت هاست دندان خود را از دست داده اند، اگر قصد انجام ایمپلنت دندان داشته باشند، به احتمال زیاد با تحلیل استخوان مواجه باشند، برای این افراد همانطور که در بالا توضیح داده شد؛ با استفاده از پودر و درم و یا غشای کلاژنی عمل بازسازی استخوان انجام می شود و پس از آن کاشت ایمپلنت صورت می گیرد. ایمپلنت دندان قطعه ای فلزی از جنس تیتانیوم است که با ترکیب فلزات سازگار با بدن که در استخوان فک قرار می گیرد و بهترین جانشین دندان های ازدست رفته محسوب می شود. پیش از این افرادی که یک دندان خود را از دست می دادند، باید دو دندان کناری ناحیه بی دندان را تراش می دادند تا دندان های مجاور به عنوان پایه هایی برای یک بریج (پل) دندانی، نیروها را تحمل کنند. این شیوه، گاه محکوم به درمان ریشه (عصب کشی) هم می شد یا افراد کاملا بی دندان را ناگزیر می کرد همیشه رنج لقی پروتزهای متحرک را تحمل کنند. با آمدن ایمپلنت دندان، این طرح درمان ها تغییر کرد و بار دیگر علم به خدمت ارتقای کیفیت زندگی آمد. دانش اصلی ایمپلنت دندان توسط یک ارتوپد سوئدی به نام پروفسور «برانمارک» به دنیای دندانپزشکی عرضه شد. این پروفسور برای نخستین بار نشان داد ایمپلنت دندان که از جنس تیتانیوم ساخته شده اند، توانایی پیوند خوردن به استخوان های فک بالا و پایین را دارند و به اصطلاح به استخوان جوش می خورند. ایمپلنت، هم اینک در دندانپزشکی جزو علوم نوین به شمار می رود و به دلیل پیشرفت های گسترده، طی سال های اخیر توانسته از نگرانی بشر برای از دست دادن دندان ها تا حد زیادی بکاهد.

مطالعه بیشتر در باره ایمپلنت دندان   =>>>   https://drsojoodi.com/services/implant

2 دیدگاه دربارهٔ «بازسازی استخوان همزمان با کاشت ایمپلنت»

    1. سلام وقت بخیر سرکار خانم آذر فردوس گرامی
      باید تشریف بیارین از نزدیک ویزیت بشین.در صورت تمایل برای رزرو وقت ویزیت با مطب تماس بگیرید.
      شماره تماس:88082941

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp