عوامل عامل مهم بر افزایش عمر مفید ایمپلنت

ایمپلنت دندان در غرب تهران

ایمپلنت دندان به بیمار اعتماد به نفس بالایی می دهد و بستگی به شرایطی همچون توانایی جراح، نوع ایمپلنت به کار رفته در استخوان فک، آلیاژ ایمپلنت، دقت متخصص پروتز در بارگذاری پروتز و ساخت آن و در مجموع عملکرد تیم دندانپزشکی پیدا میکند. دو روش برای کاشت ایمپلنت دندان وجود درد. در روش اول 4 ایمپلنت با قطر های دو میلی متری را در در فک می گذارند که پس از ان سر گرد ایمپلنت از لثه بیرون می‌آید و با چهار کاسه اتصال آن را درست میکند. اگر استخوان های فرد تحلیل شده است میشود از ایمپلنت دندان استفاده کرد که حدودا 2 ساعت زمان نیاز می برد.
در روش بعدی ایمپلنت دندان 6 ایمپلنت در فک پایین و هشت ایمپلنت در فک بالا قرار می دهند و سپس روی این ایمپلنت ها را با پروتز می پوشانند تا دندان ها ثبات خود را پیدا کنند.
ثبات در هنگام جراحی به حجم و کیفیت استخوان و نیز طول و قطر ایمپلنت دندان بستگی دارد.  هر چقدر حجم استخوان بیشتر و کیفیتش نیز بالاتر  باشد و نیز استخوان متراکم تر باشد ایمپلنت دندان ثبات بیشتری پیدا می کند و حتی می توان به این نکته اشاره کرد که به علت اینکه ثبات اولیه آن بالاست می تواند به روش جراحی یک مرحله ای تحت نیرو قرار بگیرد. اما هدف اصلی از قرار دادن ایمپلنت دندان حفظ و نگهداری استخوانی است که در ناحیه بی دندانی از دست رفته است و همچنین در مواردی به همراه ایمپلنت پزشک ناگزیر است در ایمپلنت دندان استخوان ناحیه را به علت تحلیل متوسط تا شدید استخوان بازسازی کند که نیازمند پیوند استخوان با کمک پودر استخوان و بلاک استخوانی است.
ایمپلنت فوری یک نوع ایمپلنت دندانی است که رواج پیدا یافته است در این نوع ایمپلنت تاج موقتی بعد از گذشت 4 روز از جراحی روی دندان قرار داده می شود تا عمل جوش خوردن دندان صورت بگیرد. این عمل باید با دقت انجام شود و با دندان مقابل تماس نداشته باشد که تا زمان جایگزاری تاج دایمی بد قیافه نشود. پس از جوش خوردن و سپری شدن ایام التیام در ایمپلنت دندان، تاج داِیمی باید با آن جایگزین گردد.

پیشنهاد میکنیم این مطلب را هم بخوانید :  مشخصات کلی ایمپلنت دندان

عملکرد ایمپلنت دندان

ایام جوش خوردن در ایمپلنت دندان ممکن است کلی وقت  تا استخوان یکپارچه گردد و بافت جدیدی در اطراف پست ایمپلنت دندان در غرب تهران برای ارتباط مستقیم میان ایمپلنت و دندان به وجود می آید تا ایمپلنت در جای خود سفت بایستد. برای افزایش موفقیت ایمپلنت باید تمامی حرکات حتی اندک را پیش بینی کرد و از فشار دندان های مجاور به ایمپلنت دندان مانع شد.

ایمپلنت فوری

هنگامیکه که چند دندان وابسته به ایمپلنت دندان در یک ردیف در جلوی دهان می آید، از ایمپلنت فوری عملکردی استفاده می شود. بدین صورت که ایمپلنت در تماس با دندان مقابل قرار می گیرد. دندان مصنوعی چهارتایی قوس پایین یکی از انواع این نوع ایمپلنت دندان می باشد. نکته مثبت این روش اتصال تمامی ایمپلنت است که در دوران التیام ایمپلنت می تواند محکم قرارگرفتن ایمپلنت در استخوان را فرا گیرد. هر نیروی خارجی که به ایمپلنت ها وارد گردد بین آن ها پخش می گردد شود و احتمال شکست ایمپلنت، پایین می آید.
مواظبت از ناحیه اطراف ایمپلنت در چند ماه اول بعد از جراحی برای پیشگیری از عفونت و اطمینان از عدم اعمال نیروی بیش از حد به ایمپلنت، بسیارمهم است.
اگر انجام این سطح از مراقبت و نگهداری برای بیمار سخت باشد توصیه میکنیم از ایمپلنت های مرسوم استفاده کنید که در دو مرحله جراحی صورت می پذیرد. در مرحله یک ایمپلنت در استخوان فک قرار داده می شود و روی آن را می پوشانند و باید یک مدت چندین ماهه بماند در جای خود تا ایمپلنت با استخوان فک متصل شود و آمیخته گردد. در این مدت توسط بافت لثه از آن محافظت می گردد. بعد از آن جراحی دوم صورت می گیرد تا روی ایمپلنت افتتحاح شود و اباتمنت و تاج به آن وصل شوند.

پیشنهاد میکنیم این مطلب را هم بخوانید :  جنس ایمپلنت دندانی

خطرات ایمپلنت

حرکات کوچک در پروسه ایمپلنت باعث افزایش خطر شکست درمان ایمپلنت می شود. متصل شدن فوری تاج باید بسیار دقیق صورت گیرد انجام شود و پزشک احتیاط های لازم را بکند تا ایمپلنت در مدت آسایش و جوش خوردن با استخوان فک، حرکت نکند.
این تکنیک درشرایط خاصی مناسب است.
ایمپلنت باید سفت در استخوان قرار گیرد. در دندان های جلوی فک که دندان های هردو طرف آن ها خوب و سالم می باشند، بهترین کارایی و بازده را می توانند به دست بیاورند. جهت جایگزینی همه دندان ها در ایمپلنت درفک پایینی زمانی که استخوان فک قوی ومحکم باشد، نتیجه این کار در جراحی موفقیت آمیز می باشد. ایمپلنت فوری برای جایگزین کردن همه دندان های فک بالا خوب نیست، چون استخوان های فک بالایی تراکمشان کمتر است و استحکام کافی ندارند.
در کاشت ایمپلنت دندان یک سری ریسک مشاهده می شود، عوامل زیادی میتواند در این پروسه مشکل بیافریند. در صورت وجود نیروهای بیش از اندازه به ایمپلنت احتمال شکست آن زیاد می شود. عدم یکپارچگی ایمپلنت با استخوان می تواند باعث شکست ایمپلنت شود، اگر اطراف بافت لثه عفونی باشد می تواند مشکل زا شود. این عفونت اگر در دراز مدت از بین نرود نیز می تواند بسیار صدمه بزند.

مزیت های ایمپلنت فوری

کاهش تعداد جراحی به یک بار در ایمپلنت فوری دندان: ایمپلنت، اباتمنت و تاج موقت همگی در یک مرحله در دهان قرار داده می شوند و مانند ایمپلنت عادی نیاز نمی باشد پس از گذشت چندین ماه با عمل جراحی مجدد تاج را در جای خود قرار گیرند.
کوتاه شدن مدت درمان در ایمپلنت دندان: در ایمپلنت معمولی مرحله دوم کاشت با فاصله زمانی اندک از مرحله اول انجام می شود و زمان درمان نسبت به ایمپلنت های عادی که تا 6 هفته نیز ممکن است به طول بیانجامد کاهش می یابد.
هماهنگی بهتر لثه با تاج در ایمپلنت فوری: در ایمپلنت حالت عادی، هیلینگ کپ استوانه ای را روی ایمپلنتی که تازه کاشته شده است، قرار می دهند تا بافت لثه شکل پیدا کند. در ایمپلنت فوری بافت لثه را با تاج موقتی شکل می دهند، تاج موقتی از نظر ظاهر به تاج دائم مشابه است. پس بافت لثه با تاج دائمی بیشتر شبیه می شود و از نظر زیبایی به نتیجه بهتر و زیباتر می گردد.
بدون اینکه به دندان مصنوعی موقت نیاز شود: در ایمپلنت فوری به دلیل کوتاه شدن زمان جوش خوردن، نیاز به استفاده از دندان مصنوعی در این دوران نیست و این عمر در ظاهر بیمار و حفظ روحیه و اعتماد به نفس بسیار مفید است.
کاشت ایمپلنت یک مرحله ای

پیشنهاد میکنیم این مطلب را هم بخوانید :  اماده سازی ساکت

در کاشت ایمپلنت یک مرحله ای دندان از یک قطعه با طول مناسب استفاده می کنند و آن را در داخل فک استخوان می گذارند و قسمتی از سر آن از لثه بیرون می آید. پس از گذراندن دوره جوش خوردن و التیام، تاج و اباتمنت را روی ایمپلنت قرار می دهند و نیاز به جراحی ثانویه نیست.
در این روش می توان یک ایمپلنت با دو قطعه استفاده کرد.، به صورتی که اباتمنت و ایمپلنت در جراحی اول وصل میگردند، اما در اینجا باید دقت جهت جوش خوردن شود، به دلیل اینکه ایمپلنت دندانی در برابر نیروهای داخلی ، آسیب می پذیرند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp