جنس ایمپلنت دندانی

ایمپلنت دندان یک نوع پایه فلزی از جنس تیتانیوم یا آلیاژ تیتانیوم است که با سلول های بدن کاملا سازگار می باشد و به عنوان جایگزین دائمی و ثابت برای دندان از دست رفته ی بیمار استفاده می شود.

ایمپلنت دندان یک نوع پایه فلزی از جنس تیتانیوم یا آلیاژ تیتانیوم است که با سلول های بدن کاملا سازگار می باشد و به عنوان جایگزین دائمی و ثابت برای دندان از دست رفته ی بیمار استفاده می شود. تیتانیوم آلرژی در بدن به وجود نمی آورد و اجسام خارجی نمی توانند توسط آن روی بدن تاثیر بگذارند. دلیل آن این است که تیتانیوم قابلیت تطابق بیولوژیکی با بدن انسان دارد. سن کاشت ایمپلنت دندانی در خانم ها پس از 16 سالگی و کاشت ایمپلنت در آقایان بعد از 18 سالگی می باشد. ایمپلنت ثابت دندانی یک نقطه اتکای با ثبات برای دندان های مصنوعی به حساب می آید. دندان مصنوعی و پل های روی ایمپلنت دندانی در دهان تکان نمی خورند و این قضیه یک مزیت مهم برای غذا خوردن و صحبت کردن است. پایه های محکم به عملکرد دندان های مصنوعی و پل ها و نیز روکش های آن ها کمک می کنند جراحی ايمپلنت دندانی به روش های یک مرحله ای یا فوری و دو مرحله ای انجام می شود. زمانیکه فاصله زیاد بین دندان ها در اثر از دست رفتن یک یا بیش از یک دندان به صورتیکه دندان های مجاور آن طبیعی باشند، یک یا بیش از یک دندان از دست رفته باشد، کلیه دندان های یک یا هر دو فک از دست رفته باشد و یا برای بر طرف کردن لقی دست دندان از ایمپلنت دندانی استفاده می شود.

پیشنهاد میکنیم این مطلب را هم بخوانید :  رژیم غذایی بعد از ایمپلنت

ایمپلنت های دندانی به بیمار اعتماد به نفس بالایی می دهد و بستگی به شرایطی همچون توانایی جراح، نوع ایمپلنت به کار رفته در استخوان فک، آلیاژ ایمپلنت، بهداشت بیمار، معاینات سالیانه، دقت متخصص پروتز در بارگذاری پروتز و ساخت آن و در مجموع عملکرد تیم دندانپزشکی دارد. هدف اول از کاشت ایمپلنت دندانی حفظ و نگهداری استخوانی است که در ناحیه بی دندانی از دست رفته است و همچنین گاهی اوقات به همراه ایمپلنت پزشک مجبور است استخوان ناحیه را به دلیل تحلیل متوسط تا شدید استخوان بازسازی کند که در اینجا به پیوند استخوان با کمک پودر استخوان و بلاک استخوانی نیاز داریم. برای به کارگیری ایمپلنت دندانی، لثه های فرد بیمار باید سالم بوده و استخوان کافی برای کاشت ایمپلنت دندانی در دهانش داشته باشد. به منظور طول عمر بیشتر ایمپلنت دندانی باید به آن رسیدگی شود و بهداشت دهانی به خوبی رعایت شود. همچنین معاینات دوره ای ایمپلنت توسط پزشک متخصص را همیشه در نظر داشته باشید. برای بعضی از بیماران، به دلیل زخم دهان، محدود کردن فرد و استخوان بندی ضعیف استفاده از دندان های مصنوعی کار راحتی نیست. در حالت کلی دندان مصنوعی در افراد بی دندان، سرعت تحلیل استخوان را افزایش می دهد و بیمار حس خوبی با آن ندارد و از لحاظ روانی باعث ناراحتی روحی و روانی بیمار می شود، همچنین باعث می شود بیمار از تغذیه خوبی بهره مند نشود و هضم غذا هم به خوبی انجام نمی شود. یک مسیله اساسی دیگر در مورد پل های قدیمی این است که باید به دندان های کناری در دو طرف دندان های از بین رفته وصل شوند، اما در ایمپلنت دندانی نیازی به استفاده از دندان های کناری برای نگه داشتن دندان های جدید جایگزین شده در دهان نیست. همچنین همانگونه که دندان های طبیعی به مراقبت نیاز دارند، باید به ایمپلنت های دندانی نیز رسیدگی شود.

پیشنهاد میکنیم این مطلب را هم بخوانید :  مزیت های ایمپلنت

ایمپلنت دندان و جراحی لثه

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp