کمک! روکش های من افتاد!

کلینیک تخصصی ایمپلنت دندان

مرکز دندانپزشکی غرب تهران، مرکز تخصصی ایمپلنت دندان است. اگر قصد ترمیم دندان های خود را دارید به مرکز تخصصی ایمپلنت دندان مراجعه کنید.

ایمپلنت دندانی به چه صورت در مرکز تخصصی دندان انجام می گیرد؟
ایمپلنت دندان یک نوع پایه فلزی خاص از جنس تیتانیوم می باشد که با سلول های بدن کاملا سازگار بوده و به عنوان جایگزین دائمی و ثابت برای دندان از دست رفته ی بیمار به کار برده می شود. تیتانیوم باعث آلرژی در بدن نمی شود و  اجسام خارجی نمی توانند به وسیله آن بر بدن تاثیر بگذارند. زیرا تیتانیوم قابلیت تطابق بیولوژیکی با بدن را دارد.
مزیت های خاصیت بیلوژیکی ایمپلنت را می توان به طور خلاصه اینچنین بیان کرد:
1)        برای جلوگیری از خوردگی ایمپلنت در مدت زمان طولانی باید جنس مناسبی برای آن استفاده  شود.همچنین باید در بافت دهان و استخوان سطح بیولوژیکی خنثی داشته باشد.
2)        استحکام ایمپلنت باید به قدری بالا باشد تا در دراز مدت دچار شکست نشود. به همین دلیل برای آن فلزی با بالاترین حد استحکام را در نظر می گیرند.
3)       خاصیت بیولوژیکی سلامت بافت انسان را تامین می کند و جایگزین بافت های بدن میگردد.
4)        سطح تیتانیومی ایمپلنت در معرض هوا اکسید شده و بی اثر می شود.
ایمپلنت های دندان شامل سه قسمت پایه اصلی،  قطعه پروتزی و  روکش تشکیل شده اند.
سن کاشت دندان برای خانم ها پس از 16 سالگی و  آقایان بعد از 18 سالگی است. ایمپلنت ثابت دندانی  یک نقطه اتکای با ثبات برای دندان های مصنوعی است. دندان های مصنوعی و پل های روی ایمپلنت ها  در دهان حرکت نمی کنند و این مسئله یک مزیت برای غذا خوردن و صحبت کردن به شمار می آید. پایه های محکم باعث کمک به عملکرد دندان های مصنوعی و پل ها و نیز روکش های آن ها می شوند.
همانطور که دندان های طبیعی به مراقبت نیاز دارند ایمپلنت ها نیز باید از همان توجه برخوردار شوند. ایمپلنت ها مانند دندان ها پوســــیده نمی شود اما میکروب هایی که در دهان هستنتد امکان اسیب رساندن به لثه اطراف ایمپلنت را دارند.  عمر ایمپلنت ها نامحدود است و با توجه به دکتر جراح و طول، نوع و قطر ایمپلنت دندانی، مدت زمانی ماندگاری آن ها متفاوت می شود.
اگر قصد ترمیم دندان های خود را دارید به مرکز تخصصی ایمپلنت دندان مراجعه کنید.

پیشنهاد میکنیم این مطلب را هم بخوانید :  چه کسانی نمی توانند ایمپلنت دندانی انجام دهند؟

در ذیل به نکاتی برای مراقبت از ایمپلنت دندانی اشاره می شود:
1)       پس از کاشت ایمپلنت دندانی تا 8 ساعت از شستن دهان خودداری فرمایید.
2)       پس از جراحی در صورتی که میل به خوردن (فقط خوردن نه آشامیدن) دارید باید تا از بین رفتن بی حسی صبر کنید.
3)       24 ساعت پس از کاشت ایمپلنت دندانی از محلول شستشوی دهان  استفاده نمایید.
4)       پس از کاشت ایمپلنت دندانی دندان اطراف ناحیه جراحی  نباید تا 24 ساعت مسواک شد.
5)       پس از کاشت ایمپلنت از نوشیدن چای و قهوه و همچنین استفتده از سیگار بپرهیزید.
6)       بعد از کاشت ایمپلنت باید همانند دندان های طبیعی از آن ها مراقبت کنید تا دچار عفونت لثه نشوید.
7)       کشیدن سیگار و نوشیدن مشروبات الکلی باعث کاهش مقاومت ایمپلنت می گردد. به همین دلیل از انجام این موارد خودداری فرمایید.
ایمپلنت دندانی از الیاژ خاصی تهیه شده است و در استخوان هر دوفک بالا و پایین به جای دندان طبیعی قرار داده می شود و به وسیله پروتز دندانی فیکس می شود. آلیاژ ایمپلنت معمولا از جنس تیتانیوم می باشد که باعث می شود در مقابل اکسیژن ، اسید و خوردگی مقاومت داشته باشد. تیتانیوم باعث آلرژی در بدن نمی شود و  اجسام خارجی نمی توانند به وسیله آن بر بدن تاثیر بگذارند. زیرا تیتانیوم قابلیت تطابق بیولوژیکی با بدن را دارد. ایمپلنت ثابت دندانی  یک نقطه اتکای با ثبات برای دندان های مصنوعی است. دندان های مصنوعی و پل های روی ایمپلنت ها  در دهان حرکت نمی کنند. پایه های محکم باعث کمک به عملکرد دندان های مصنوعی و پل ها و نیز روکش های آن ها می شوند. هدف اصلی از قرار دادن ایمپلنت حفظ و نگهداری استخوانی است که در ناحیه بی دندانی از دست رفته است و همچنین در مواردی به همراه ایمپلنت دندانپزشک ناگزیر است استخوان ناحیه را به علت تحلیل متوسط تا شدید استخوان بازسازی کند که نیازمند پیوند استخوان با کمک پودر استخوان و بلاک استخوانی می باشد. ایمپلنت ها باعث تثبیت و نگهداری استخوان باقیمانده می شوند و ازسرعت تحلیل بیشتر آنها جلوگیری می کند و ارتفاع و عرض استخوانی را نیز حفظ می کنند. به این ترتیب کیفیت استخوان نیز با وجود ایمپلنت دندان حفظ شده و تغییر نمی کند و استخوان برای همیشه یکنواخت می ماند. ایمپلنت دندانی از دو قسمت اصلی فیکسچر و اباتمنت ساخته شده‌ است. در ابتدا فیکسچر را در داخل استخوان فک جایگذاری می کنند و پس از آن باید روی آن روکش قرار داده شود. دندانپزشک بعد از انتخاب نوع ایمپلنت، با توجه به شرایط بیمار با انجام عمل جراحی، فیکسچر را در استخوان قرار می دهد. پروتزی که روی آن قرار می گیرد متفاوت است و ممکن است ثابت یا متحرک باشد . برای بهره گیری از روش ایمپلنت در کلینیک تخصصی دندان، باید فرد لثه های سالمی داشته باشد و استخوان کافی برای کاشت دندان در دهانش وجود داشته باشد. برای ماندگاری ایمپلنت باید به آن رسیدگی شود و در بهترین شرایط مانند دندان طبیعی به مراقبت نیاز دارد و فشار بی اندازه بر ایمپلنت صحیح نیست . همچنین رعایت بهداشت و مراجعه به پزشک عوامل ضروری برای نگهداری آن می باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp