توصیه های بعد از درمان ریشه

در این مقاله به توصیه های بعد از درمان ریشه می پردازیم. پس از درمان ریشه (عصب کشی) بیمار باید نکاتی را برای بهبود سریع تر رعایت کند. ایمپلنت دندان و جراحی لثه وضعیت دندان را بهبود می بخشند.

در این مقاله به توصیه های بعد از درمان ریشه می پردازیم. پس از درمان ریشه (عصب کشی دندان) بیمار باید نکاتی را برای بهبود سریع تر رعایت کند. در ادامه به توصیه های بعد از درمان ریشه می پردازیم:

– پس از اینکه تاثیر بی حسی از بین رفت ممکن است درد دندان شروع شود. در صورتی که منع دارویی ندارید می توانید هر 6 ساعت یک بار از قرص های ایبوپروفن و یا ژلوفن برای تسکین درد استفاده کنید.
– برای کاهش بیشتر درد و تورم می توانید روزی سه بار با آب گرم و نمک آن ناحیه را شستشو دهید. یک قاشق چایخوری نمک را در یک فنجان آب گرم حل کنید و سپس به آرامی آن را در اطراف دندان غرغره کنید و خالی کنید.
– بعضی اوقات پس از درمان ریشه ، دندان با درد و تورم شدیدی همراه خواهد بود که ربطی به میزان موفقیت درمان ریشه ندارد. در صورتی که پزشک برای شما دارویی تجویز کرده است ان ها را سر وقت مصرف کنید و در غیر این صورت حتما با دندان پزشک خود تماس بگیرید.
– در صورت امکان فقط با سمت مخالف دهانتان غذا بجوید.
– از جویدن آدامس و خوردن غذاهای چسبنده یا سفت خودداری کنید.
– بیمار می تواند پس از درمان ریشه (عصب کشی) از نخ دندان و مسواک استفاده کند. فقط روی پانسمان موقت را نباید با مسواک بسابد و نخ دندان را در محل پانسمان استفاده نکند.
– پس از درمان ریشه از غذاهای نرم مانند سوپ استفاده کنید البته پس از اینکه تاثیر بی حسی از بین رفت زیرا ممکن است در حین خوردن غذا گونه و یا زبانتان را گاز بگیرید.
– در ناحیه درد از حوله گرم استفاده کنید و آرام آن منطقه را ماساژ دهید.
– پس از درمان ریشه دندان باید پر شود یا درمان پروتزی روی آن قرار بگیرد. بیشتر دندان های عصب کشی شده نیاز به روکش پیدا خواهند کرد. در این رابطه با پزشک خود مشورت کنید. در صورت افتادن پانسمان حتما مجددا به پزشک مراجعه کنید تا ان را پانسمان کند. دندان نباید بعد از عصب کشی بدون پانسمان باشد.
– چون دندان روت کانال یا درمان ریشه شده ترد و شکننده است، دندان باید روکش شود. قبل از روکش با احتیاط از دندان استفاده شود.
– در صورت بروز علائم آبسه دندانی بعد از درمان ریشه و مشاهده علائمی مانند پیشرفت آبسه ، تب ، بی حالی و اشکال در بلع ، استفاده سرخود از آنتی بیوتیک به هیچ وجه توصیه نمی شود . در صورت بروز این علائم باید در اولین فرصت به دندانپزشک معالج مراجعه نموده تا اقدامات درمانی لازم بعمل آید زیرا باقی ماندن این حالت بسیار خطرناک است.

پیشنهاد میکنیم این مطلب را هم بخوانید :  درمان ریشه

ایمپلنت دندان و جراحی لثه

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp