ایمپلنت فوری

ایمپلنت فوری

ایمپلنت دندان، روشی پیشرفته برای جایگذاری دندان های از دست رفته است. در این روش درمانی، دندان های فرد که پوسیده شده و قابل ترمیم نیستند و یا حتی دندان هایی که از قبل به خاطر حوادث از دست رفته اند با ایمپلنت تعویض میشوند.
به طور خلاصه، ابتدا یک فیکسچر در لثه فرد قرار داده میشود و بعد از چند ماه که این فیکسچر به استخوان فک جوش خورد روکش اصلی دندان، بر روی آن قرار میگیرد. این روش بین 3 تا 6 ماه زمان میبرد. ایمپلنت کاملا شبیه دندان واقعی است و بنابراین باید از آن مثل دندان واقعی مراقبت کرد.

ایمپلنت فوری

اما بسیاری از افراد بنا به شرایط و حتی علائقی که دارند نمیخواهند این مدت زمان را صبر کنند و میخواهند در زمان بسیار کمتری دندان خود را جایگذاری کنند. به عنوان مثال مسافر هستند یا مدیرانی هستند که به خاطر حضور در جلسات کاری و اداری زمان برای آنها بسیار مهم است. یا حتی بعضی از افراد علاقه ای به استفاده از ایمپلنت های معمولی ندارند و میخواهند زودتر کار خود را انجام دهند. این افراد میتوانند از ایمپلنت های فوری استفاده کنند.
ایمپلنت فوری روشی است که در آن بلافاصله پس از کشیدن دندان، ایمپلنت در فک قرار داده میشود و دیگر نیازی نیست تا زمان 3 تا 6 ماه را سپری کرد و روکش را قرار داد. به این ترتیب در زمان صرفه جویی بسیار زیادی میشود.

پیشنهاد میکنیم این مطلب را هم بخوانید :  رژیم غذایی بعد از ایمپلنت

مدت ایمپلنت فوری دندان بین یک تا 10 روز است

بهترین زمان ایمپلنت فوری

بهترنی زمان برای ایمپلنت فوری، بلافاصله پس از کشیدن دندان است. چون پس از کشیدن دندان، لثه خونریزی میکند و فیکسچر برای جوش خوردن نیاز به سلول های استخوان ساز دارد. این موضوع باعث افزایش سرعت جوش خوردن ایمپلنت میشود.
قبل از ایمپلنت فوری باید مواردی را حتما مدنظر قرار داد. به عنوان مثال داروهایی که بیمار مصرف میکند یا باید مصرف کند. بیماری های زمینه ای که به آن مبتلا هستند و این موضوع که از دهانشویه های خاصی باید استفاده شود.

 

Immediately Implant

 

ایمپلنت فوری انجام ندهید

این موضوع که ایمپلنت فوری مزایای بسیاری دارد کاملا صحیح است اما موضوعی که باید به آن توجه کرد این است که همه نمیتوانند از این نوع ایمپلنت استفاده کنند. افرادی با شرایط زیر شرایط استفاده از ایمپلنت فوری را ندارند.
افرادی که از تورم، عفونت، التهاب و بیماری های لثه در محل ایمپلنت رنج میبرند. (عفونت باعث Fail شدن و پس زدن ایمپلنت میشود)
افرادی که تراکم استخوانی کافی در محل ایمپلنت ندارند. تراکم استخوان فک باید به اندازه ای باشد تا بتواند زخم را درمان، حفره خالی دندان را پوشانده و فیکسچر را احاطه کند.
کودکان و افراد زیر 18 سال. چون فیکسچر به استخوان فک جوش میخورد و این عزیزان هنوز استخوان هایشان کاملا رشد نکرده.
بیمارانی که سلامت عمومی ندارند. کاشت ایمپلنت در واقع نوعی جراحی است به همین دلیل داشتن سلامت عمومی بسیار مهم است.
افرادی که سیگار و یا الکل مصرف میکنند. این موضوع باعث کند شدن فرآیند ترمیم زخم میشود و در نهایت باعث پس زدن ایمپلنت میشود.
عزیزانی که از بیماری های خاصی مثل دیابت، فشار خون و پوکی استخوان رنج می‌برند و یا داروهای خاصی را مصرف میکنند.
کسانی که بهداشت دهان و دندان را به خوبی رعایت نمیکنند و از مسواک و نخ دندان استفاده نمیکنند. همانطور که گفته شد ایمپلنت دقیقا عین دندان اصلی است و نگهداری از آن هم باید مثل دندان اصلی باشد.
و در آخر کسانی که دندان قروچه دارند. این افراد هم در صورت کاشت ایمپلنت، شانس کمی برای نگهداری آن دارند.

پیشنهاد میکنیم این مطلب را هم بخوانید :  تعداد ایمپلنت لازم برای فرد بی دندان

حرف آخر

ایمپلنت فوری یک درمان فوق العاده برای جایگزینی دندان های از دست رفته است. اما خب همانطور که گفته شد همه افراد نمیتوانند از آن استفاده کنند.

مهمترین نکته در ایمپلنت فوری مهارت دندان پزشک است

اگر دندانپزشک، مهارت و تجربه کافی و لازم را نداشته باشد ایمپلنت فوری، بدون شک پس زده میشود و عوارض ناگواری خواهد داشت. پس حتما قبل از انجام این عمل همه موارد را مدنظر قرار دهید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp