شرایط ایمپلنت فوری

ایمپلنت فوری و شرایط آن

ایمپلنت دندان یک روزه یکی از روش های تخصصی و جدید کاشت دندان است که تمامی مراحل آن در یک روز انجام می شود و هزینه آن نسبت به انواع ایمپلنت دندان معمولی بیشتر است. این روش در حال حاضر یکی از تکنیک های نوین و مؤثر برای بهره مندی از دندان مصنوعی با کیفیت به شمار می رود و در سال های اخیر شاهد افزایش استفاده از این روش هستیم.
در ایمپلنت معمولی، زمانی بین 2 تا 6 ماه بسته به نوع و برند ایمپلنت و شرایط سلامتی و فک بیمار نیاز است. اما در ایمپلنت فوری، فیکسچر، قالبگیری و روکش در یک روز انجام میشود. البته این روکش موقتی است و تا زمان آماده شدن روکش اصلی قرار میگیرد. روکش اصلی هم بین یک هفته تا دو روز بعد آماده تحویل میشود.
باید توجه داشت که نباید بر روی این روکش موقت فشار زیادی وارد کرد. به طور کلی بر روی ناحیه ایمپلنت شده نباید فشار وارد کرد تا فیکسچر به استخوان فک جوش بخورد. متاسفانه بعضی از بیماران بعد از قراردادن روکش موقت، به این موضوع بی توجهی میکنند که این موضوع ممکن است باعث شکست درمان میشود.
در صورت انجام این درمان حتما به این موضوع توجه کنید.

شرایط بیمار

موضوع بسیار مهمی که باید در زمان ایمپلنت یک روزه به آن توجه کرد وضعیت بیمار است. مهم ترین شرط برای انجام ایمپلنت فوری، داشتن وضعیت استخوانی مناسب است. کسانی که وضعیت استخوان فک آنها مناسب نیست و تراکم لازم را ندارد نمیتوانند ایمپلنت فوری انجام دهند. نداشتن عفونت دهان و دندان هم از شرایط ایمپلنت فوری است. عزیزانی که دندان قروچه دارند هم نباید ایمپلنت فوری انجام دهند. چون به احتمال زیاد درمان موفقیت آمیز نخواهد بود.
افرادی که بیماری های خاصی مثل پوکی استخوان، فشار خون و بیماری های قلبی خاص دارند هم بهتر است از ایمپلنت فوری استفاده نکنند. البته این به این معنی نیست که نمیتوانند این درمان را انجام دهند. بلکه شانس موفقیت در این افراد پایین تر است.
همچنین کسانی که سیگار میکشند اون هم به تعداد زیاد، بهتر است که سمت این روش درمانی نروند و از ایمپلنت معمولی استفاده کنند.

پیشنهاد میکنیم این مطلب را هم بخوانید :  بوی بد دهان بعد از ایمپلنت

تفاوت ایمپلنت یک روزه و ایمپلنت معمولی

مهم ترین فرق بین ایمپلنت فوری و ایمپلنت معمولی تکنیک انجام آن است. بدون شک بین درمانی که چند ماه زمان نیاز دارد و درمانی که یک روزه انجام میشود تفاوت های زیادی وجود دارد.
کشیدن دندان و نحوه قرار دادن فیکسچر و به طور کلی تکنیک جراحی در ایمپلنت یک روزه بسیار حساس تر است و مهارت بالایی میخواهد. همچنین نوع ایمپلنت کار شده هم با ایمپلنت های معمولی فرق دارد و از هر نوع فیکسچری نمیتوان استفاده کرد.

ایمپلنت یک روزه مناسب چه کسانی است؟

به طور کلی همه کسانی که شرایط جسمانی و سلامتی لازم برای این درمان را دارند میتوانند از این درمان استفاده کنند. اما بیشترین کسانی که از این درمان استفاده میکنند مدیرانی هستند که در جلسات شرکت میکنند یا کسانی که زیبایی برایشان اولویت بالایی دارد و نمیخواهند مدت زیادی بی دندان باشند.
در مطب دکتر سجودی، بیشترین افرادی که ایمپلنت فوری انجام میدهند مسافرینی هستند که از خارج از کشور به ایران سفر میکنند. این عزیزان به دلیل مدت زمان محدودی که دارند از این نوع درمان استفاده میکنند.

پیشنهاد میکنیم این مطلب را هم بخوانید :  ایمپلنت دندان برای بیماران کلیوی

هزینه ایمپلنت یک روزه

همان طور که گفته شد روش و تکنیک درمانی که برای جراحی ایمپلنت فوری انجام میشود با ایمپلنت معمولی متفاوت است. همین موضوع و البته نوع ایمپلنت استفاده شده در درمان، باعث بالاتر بودن هزینه ایمپلنت فوری نسبت به ایمپلنت معمولی میشود. البته این تفاوت قیمت به مقداری نیست که از این درمان صرف نظر کنید. بلکه فقط کمی بالاتر از ایمپلنت معمولی است.

مراقبت های بعد از ایمپلنت فوری

بعد از انجام ایمپلنت یک روزه باید مواردی را رعایت کنید. به ناحیه جراحی شده فشار وارد نکنید. تا مدتی از غذاهای نرم استفاده کنید. بعد از جراحی از غذا و نوشیدنی های گرم استفاده نکنید و از همه مهمتر رعایت بهداشت دهان و دندان است. از ایمپلنت فوری هم باید دقیقا مثل یک دندان معمولی مراقبت کرد. مسوام بزنید نخ دندان بکشید و از دهانشویه استفاده کنید.

عوارض ایمپلنت فوری

اگر درمان ایمپلنت یک روزه به درستی و توسط یک جراح با تجربه و ماهر انجام شود اصلا لازم نیست نگران عوارض آن بود. اما به طور کلی عوارض خاصی که مخصوص ایمپلنت فوری باشد گزارش نشده. عوارض معمولی که برای ایمپلنت های معمولی اتفاق می افتد برای ایمپلنت های یک روزه هم وجود دارد. مثل درد، ورم و خونریزی محدود.
اما اگر ایمپلنت یک روزه به درستی انجام نشود عوارضی مثل لقی ایمپلنت، درد زیاد، عفونت و کبودی بیش از حد در این نوع درمان وجود دارد.

پیشنهاد میکنیم این مطلب را هم بخوانید :  انواع پیوند استخوان

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp