درمان ریشه دندان

عصب کشی یا درمان ریشه

عصب کشی یا درمان ریشه

معمولا بیشتر افرادی که این مقاله را می خوانند حداقل یک بار عصب کشی انجام داده اند و قبل از اینکه این درمان صورت پذیرد یک دوره درد بسیار زیاد را تحمل کرده اند و خود این درمان هم معمولا همراه با درد کمی است. از انجایی بیشتر بیماران تا درد به جایی نرسد که تحمل آن دیگر میسر نباشد، به نزد پزشک رفته برای درمان، در صورتی که اگر زودتر به نزد دندانپزشک میرفتن شاید دیگر نیازی به عصب کشی و مرگ دندان نیاز نبود.

در طی دوران پزشکی خود متوجه شدم که بیماران درباره درمان عصب کشی دچار ابهاماتی هستند. برای همین در این مقاله سعی می کنم که این ابهامات را برای بیماران تا آنجایی که بتوانم کاهش بدهم.

هنگامی دندان های شما دچار پوسیدگی می شود میکروب ها وارد مغز دندان می شوند. با ورود میکروب ها، مغز دندان دچار التهاب می شوند و التهاب باعث افزایش پالپ ها می شوند. به دلیل اینکه پالپ در یک محیط بسته است این افزایش باعث فشار داخلی شدید می شود. این فشار باعث درد میشود.

پیشنهاد میکنیم این مطلب را هم بخوانید :  عصب کشی دندان با لیزر

درد بیشتری که در شب دندان ها با آن مواجه می شوند این است که هنگامی که شما دراز می کشید فشار به پالپ ها بیشتر می شود.

در قدیم برای کاهش سیخ داغی را روی دندان های پوسیده می گذاشتند و درد دندان بهبود پیدا می کرد. این کار باعث سوراخ شدن سقف پالپ ها می شد و با جاری شدن خون، فشار کاهش پیدا می کرد و باعث کم شدن درد میشد.

امروز هم همان کار قدیم را انجام می دهند اما به شکل مدرنتر و استریل تر. با استفاده از بی حسی و فرز و توربین دندانپزشکی، فشار پالپ ها را کاهش می دهیم و آن را پانسمان می کنیم و دندان درد بهبود پیدا می کند.

2 دیدگاه دربارهٔ «عصب کشی یا درمان ریشه»

    1. سلام جناب آقای علی رضا ناصریان گرامی
      درد و التهاب پس از عصب کشی تا 3،4 روز اول طبیعیه اما در کل روند باید به سمت بهبودی بره.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp